Heimon Hössötyksiä

Heimon Hössötyksiä

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Rantaleijona.

Siis voi jeesus! Rakkaat lukijat, ette arvaa mitä se pässi äiti taas keksi..Ei siinä vielä että jouduin autossa istumaan ja jouduin jonnekkin puotilaan mutta että rannalle niin kuin äiti sitä kutsui. Aluksi aattelin ettei täs mitään ressii, helvetin iso hiekkalaatikko, JEE! Mutta sitten se karu totuus paljastui.. siel oli vettä. Ja sitä oli paljon.
Mä en erityisemmin ole suihkuistakaan nauttinut tähänkään saakka niin sit se tollo vie mut rannalle!
Voi herran jeesus!

Apua, tassut kastuu!
miks tää kuva on väärinpäin?


Alkujärkytyksestä huolimatta loppujen lopuksi oli ihan hauskaa vaikken sitä äidille kerrokkaan. Mä vähän kattelin lokkeja ja jotain kaisloja jahtasin. Pikkasen meinas tulla paniikki kun oli niin syvää (lue:kainaloihin saakka vettä).. Äiti vaan nauro, sen adidakset (lue:perunaverkkarit) oli ihan litimärät ja silti se vaan nauro! Ihme tyyppi.
Mä olin aikamoinen kesäuros kun painelin kukkakedolla ja toi mun hovikuvaaja räpsi kuvia minkä kerkes.
On se rankkaa olla hyvännäkönen.

Komea poika oon :)

-"Äiti mä teen sulle kukkaseppeleen"


Säpsähdin tota kaveria. Jäykkä tapaus.
ÄÄÄÄÄÄÄÄ!!
-" Mitä tääl on, jotain namii vai? "
Pönöttäjä.
Äiti sanoi että tää kuva vastaa niin todellisuutta mun kanssa.

Käytiin Mummilla kylässä, se ei ollu kauheen onnellinen. Pelkäs että nostan jalkaa.. kun äiti oli mennyt kertomaan sille että toisella mummilla Espoossa saatoin nojatuolin merkata. Mut se haisikin jollekkin Hermanni-koiralle. Oli pakko.
Sit mä söin Cocopopsin vinkulelun.. silppusin sen tosi pieniks palasiks, mulla oli hurjan hauskaa! Ja äiti meinas liukastua mun kuolaan. Ja taas mua nauratti.
Äitin kanssa jouduin suihkuun kun olin ollu uimassa, en kyllä ymmärrä miks. Justhan mä olin kastautunut siellä meressä?  Se yritti pitää mun päätä kainaloissa ja mää rimpuilin ja sätkin niin että oli tassun jälkiä seinillä. Pikkasen mä rauhoituin sitten mut ei se silti kivaa ollu. Ihan saippualla pestiin kainalot ja kaikki.  Illalla olin niin väsynyt että nukuin melkeen koko loppupäivän ja illan. Pikkasen piti kyl unen seasta vaklata kun äiti paisto iskälle pihvejä.. siis iskälle!? Haloo ja mua se kutsuu iltatähdeks mutta ei vaan mulle mitään pihvejä paistella. Sain  kyl maistaa pikkasen kanaa  mut ei se silti oo sama asia. Teen tästä vielä reklamaation.
Cocopopsi on kyl hassu kaveri.. Huus ku hyeena vaikka olin viiden metrin päässä siitä!

Cocopopsi
Verilöyly ja Osku-Kallo.

.Mitä vaan voi tapahtua kun otat staffin kotiisi.. Kuten kuvassa näkyy.. (Ja äiti oli taas onnellinen!)

 T:HemuliEi kommentteja:

Lähetä kommentti